2009. december 21., hétfő

Kristóféknál jártam

2009. december 18. péntek
Kritóf bemutatott a családjának. (Nagyon tetszettem nekik). Megismerkedhettem a plüssállataival, akikkel rögtön megbarátkoztam. Vacsora után Kristóf megnézte az egyik barátjától kapott filmet.
2009. december 19. szombat
Délelőtt karácsonyi ajándékokat készített Kristóf a testvéreivel. Nekem mindegyik nagyon tetszett. Délután játszottunk a Monopoli: Itt és most című játékkal. Este együtt szurkoltunk a születik még bent lévő sztárjainak.
2009. december 20. Ma délelőtt elmentünk a szentmisére.
Ezután otthon megírtuk a leckét.(Vagyis lediktáltam, meret semmit nem tudott.)
Ebédelni a Don pepe nevű étterembe mentünk. Én rántott halat ettem, hm még mindign nyalom an számat.
Délután kimentünk egy kicsit a kertbe megnézni a havat.
2009. december 21. hétfő reggel
Nagyon jól éreztem magam Kristóféknál

2009. december 13., vasárnap

Bálintéknál

Szombaton felébredtünk Bálinttal és reggeliztünk. Utána játszottunk egy picit a számítógépen, azután bemutatta a két cicájukat. Úgy hívják őket ,hogy Devil és Bátor. Nagyon jót játszottam velük. Azután megnéztük a halakat ők is nagyon tetszetek mert színesek és viccesek voltak.
Délután vendégségbe mentünk. Ott volt, az udvaron két nagy kutya, bent meg két kis kutya azokkal jól össze is barátkoztam . Utána felmentünk az emeletre ott volt egy nagyon szép Sziámi cica vele is összebarátkoztam és utána mentünk haza.

Vasárnap felébredtünk és néztük hogy havazik, ezért lementünk megnézni és bringáztunk egyet a hóesésben. Ezután le mentünk a műhelybe, hogy le cseréjük a tükröket az autójukon. Bálint megírta a Leckéjét, utána mentek fenyőfát nézni és engem is vittek magukkal Bálint kapott egy normandot, azután hazamentem Bálinttal még este lefeküdtünk aludni.